Your search results

Posted by admin on 26 Ocak 2017
| 0

De─čerli hemsehrilerim,

Derne─čimiz 2006 senesinde ya┼čama ge├žirilmi┼č, dayan─▒kl─▒ temeller ├╝st k─▒sm─▒na heyeti, zaman ge├žtik├že y├╝kselen ve kurumsalla┼čan bir dernek olarak faaliyet i┼čaret etmektedir. Her i┼čtirak eden idare Dene─čimizi ek olarak ileriye ne t├╝rl├╝ g├Ât├╝rebilirim ├žabas─▒ i├žerisinde elinden i┼čtirak eden ├žabas─▒ g├Âstermi┼č ve bug├╝nlere eri┼čilmesine katk─▒ sa─člam─▒┼člard─▒r.

T├╝rkiye’de bug├╝ne civar─▒ a├ž─▒lan dernek say─▒s─▒n─▒n 250,000’den pek meydana geldi─či ve bunlar─▒n %60’─▒n─▒n kapand─▒─č─▒ d├╝┼č├╝n├╝ld├╝─č├╝nde dernek├žili─čin ne civar─▒ kolay de─čil bir faaliyet meydana geldi─či meydana ├ž─▒kmaktad─▒r. Bu kolay de─čil faaliyetlerin ├╝stesinden gelmek, Derne─čimizi bir hamle ek olarak ileriye ta┼č─▒mak i├žin Idare Heyeti’nun kritik ├žaba harcamas─▒, benzer ┼čekilde ├╝yelerimizin de bu gayrete katk─▒ sa─člamas─▒ gerekmektedir.

─░stanbul’da mukim 19000 ├╝st├╝nde etkin dernek i├žerisinde yapt─▒─č─▒ olduk├ža ba┼čar─▒l─▒ ├žal─▒┼čmalar, seminerler ve yard─▒mlarla hem bir Ad─▒yaman`─▒m─▒z─▒ tan─▒tm─▒┼č hem bir de Ad─▒yamandaki gereksinim sahibi hem┼čehrilerimize dayanak olmu┼čtur.

Y├Ânetim heyeti ve ├╝yelermizin katk─▒ ve destekleriyle yapt─▒─č─▒m─▒z b├╝t├╝n faaliyetler tak─▒m ve beraberli─čimizin g├╝c├╝n├╝ g├Âstermemiz taraf─▒ndan yetecektir. Y├╝kselen yard─▒mlar ve yepyeni meydana konulan kaynaklar ile y├Ânetimsel ve mali i┼čler b├╝t├žesi derne─čimizin en kocaman kalemi haline gelecektir.

Dernek Idare Heyeti’nun ├Ârg├╝t yap─▒s─▒nda ve vazife da─č─▒l─▒m─▒nda yap─▒lm─▒┼č olan de─či┼čikliklerle meydana konulan sinerji, bir sonraki d├Ânemde derne─čimizin kurumsalla┼čmas─▒ ve b├╝y├╝mesi i├žin en ciddi kayna─č─▒m─▒z olacakt─▒r.

2016 seneye ek olarak sa─člam bir ┼čekilde bak─▒yoruz. ├ľrg├╝t biriminin etkin ├žal─▒┼čmas─▒yla ├╝ye say─▒m─▒z─▒n artt─▒r─▒lmas─▒, kamu m├╝esseseleri ve harici ili┼čkilerde olduk├ža ba┼čar─▒l─▒ bir idare, Ar-Ge faaliyetlerinde ciddi at─▒l─▒mlar, toplumsal faaliyetlerimiz ve mali yap─▒m─▒zla misal g├Âsterilecek bir dernek olma yolunda ad─▒mlar─▒m─▒z─▒ dayan─▒kl─▒ bir ┼čekilde at─▒yoruz. Yepyeni d├Ânemde bizlere g├╝venlerini tazeleyen b├╝t├╝n mensuplar─▒m─▒za, b├╝t├╝n idare heyeti azasi arkada┼člar─▒m yerine te┼čekk├╝r ediyorum.

Ahmet URAL

ADIYAMAN ├çOCUK ─░┼× ADAMLARI DERNE─×─░ EVRENSEL BA┼×KANI